google-site-verification=tnqYwTLFv660YDnzb1u2DT3hsyXeM4RXguwhAz-lxGA

Oproep

Lees hier de oproep van Yvonne Denies - slachtoffer van medisch dwalen en auteur van het boek: Een Strijder Voor Leven En Waarheid.
Met deze website wil ik niet alleen zaken aan de kaak stellen, ik wil ook dat er met deze website nog iemand voor mij op gaat staan door een hersteloperatie aan mijn voet uit te voeren. Door de ongevraagde en onnodige extra operatietechniek in de operatie aan mijn voet in 2017 ben ik nu dan mijn rechterheup kwijtgeraakt. Ik roep al sinds 2018 dat de ongevraagde en onnodige standsverandering van mijn voet nadelige gevolgen heeft voor de rest van mijn lichaam, vooral voor mijn zwakkere gebieden zoals mijn rug en rechter heupgebied. Via de orthopeden kwam al van alles voorbij, volgens een orthopeed die mij vervroegd opriep had de chirurg het gewricht hoger moeten vastzetten daar het zo kapot was. Deze orthopeed repte met geen woord over wat de standsverandering met mij deed (en doet) en vroeg mij om toestemming om zijn bevindingen naar de chirurg te sturen. Daar ik bij hem gekomen was op verwijzing van de huisarts, vroeg ik hem om zijn bevindingen naar mijn huisarts te sturen (welke mijn huisarts nooit heeft ontvangen). Volgens een eerdere diagnose van een orthopeed zou ik pyoderma gangrenosum hebben en vervolgens nu een chronische ulcus. Ook bood een orthopeed mij gesprekken aan bij een psycholoog. De oplossing van het ontstane probleem ligt echter op een ander gebied dan het psychische. De voet kan teruggezet worden in de oude stand die hij had voor de operatie in 2017.

Volgens een Nederlandse orthopeed bij wie ik in december 2020 terecht kwam, kan de voet worden teruggezet in de oude stand die hij had voor de operatie in 2017. Hiervoor zijn echter wel de gegevens van de oorspronkelijke stand nodig, echter de betreffende orthopeed is niet bereid deze informatie te verstrekken. Hierbij lijkt mijn belang ondergeschikt aan dat van de betreffende orthopeed. Een orthopeed die in mijn beleving zeer kundig is kan deze operatie uitvoeren. Deze orthopeed draaide in 2018 de voet van een vrouw 180 graden, terwijl ze in haar eigen lang kreeg te horen dat deze voet geamputeerd moest worden. Deze orthopeed heeft voor een hersteloperatie de juiste informatie nodig over de oorspronkelijke stand die mijn voet had voor de operatie in 2017. Ik ben op zoek naar iemand die ervoor kan zorgen dat deze informatie nu eindelijk boven water komt zodat ik een hersteloperatie kan ondergaan. Of: een arts/specialist die kundig genoeg en bereid is om een hersteloperatie bij mij uit te voeren.

Wie kan mij verder helpen? Neem alstublieft contact met me op.